Let’s start this!

Follow my blog with Bloglovin

Ruksak na chrbte, mapa v ruke, foťák vo vačku a hlava hore. Pozeráš sa do okien historických budov alebo sa otáčaš za vežičkami kostolov či obdivuješ panorámu z mosta. Drkoceš sa zabalený v kabáte vo februári uprostred Salzburgu, cez leto skáčeš do Atlantiku na španielskom pobreží a v apríli sa plavíš benátskymi kanálmi. Dnes piješ to najlepšie espresso v tvojom živote na námestí v Messine, zajtra ochutnáš tapas v lokálnej tržnici v Bilbau.

Toto pre mňa znamená cestovať. Nežijem síce každý deň v inom meste a určite sa hneď zajtra nevydám na roadtrip po Európe (len preto, že nemám vodičák), ale zážitky, ktoré som prežila v mestách a ich príbehy mi umožňujú sa nadýchať cudzej atmosféry, aj keď už som naspäť doma.

Poviedky inšpirované krajinami, príbehy prežité počas blúdenia neznámymi ulicami, zbalenie sa do príručnej batožiny ale aj podrobné plánovania cesty a všetko podobné i úplne odlišné. To je to, o čom je toto.

Autor:

mermaidsdrinkcoffeetoo

architecture lover, caffeine addicted, vegetarian, beginning model, spontaneous mind, adventurer, with heart of a traveller

Pridaj komentár